Bouw snel en vakkundig je online training  in 5 dagen

De online markt is nog volledig in ontwikkeling en hier liggen enorm veel kansen.
Ben je ooit begonnen met het maken van een online training en gestrand? Irene gaat je gratis helpen! Is dit compleet nieuw?Dan gaan we hier samen de schouders eronder zetten en krijg je je beste start. We gaan samen de juiste en énorme stappen zetten.  Je  bent met deze challenge op het juiste adres!

Meld je direct even aan.

Jij gaat echt voor online groei! 

Daarom ben je via Raoul Heijsen bij mij, Irene Ogier,  uitgekomen.

Naast het hebben van een goede website is een online aanbod aka een online training, of hoe ik dat vaak noem, je online cashcow, dat staat als een huis een echte "Must have". Je ontdekt tijdens deze challenge:

 • Hoe je klanten krijgt via het internet, zodat je 100% vrij kunt leven dankzij jouw online training (klein of groot)
 • Je wandelt door Parijs of London of New York,  je maakt een heerlijke reis en toch zie je blieb! Er een nieuwe aanmelding is voor je online training. En blieb! Nog één! En dat allemaal dankzij jouw spiksplinternieuwe online training. Hoe dat werkt? Dat ontdek je vanaf 11 september!
 • Want terwijl jij door het Louvre drentelt, of gewoon bij Centerparcs in het golfslagbad zwemt met je kids, een goed boek leest en gedreven aantekeningen maakt, help je tegelijkertijd veel klanten met jouw waardevolle kennis, die je automatisch naar ze stuurt. En het mooie is: Je hoeft er niet eens aan te denken. ALLES is al voorbereid!

Is dat iets wat jij ook voor elkaar wilt hebben? 

Vul je naam en emailadres hieronder in om nu gratis mee te doen 


*Er zijn maar 500 plaatsen beschikbaar voor deelname dus schrijf je nu in *11-15 september
9 - 10 uur * verkorte opnames mogelijk 


Er zijn maar 500 plekken beschikbaar.
Normaal 500 euro nu

tijdelijk GRATISBouw snel en vakkundig je online training 
In deze live gratis vierdaagse challenge leer je:


Dag 1  

We schetsen de outline: hier gaat jouw online training over

Wat heb je eigenlijk beschikbaar zodat we goede sprint kunnen maken?

Wat is er precies nodig om hier een online training van te maken?
Ontdek het snel ontwikkel model! We maken het niet té groot en WEL waardevol genoeg.

Dag 2  

Nog betere klantresultaten:  

Hoe krijg ik goede klantresultaten zonder dat ik de verantwoordelijkheid volledig op mij neem?
Je ontdekt welke online leermiddelen je inzet die zorgen voor grootse resultaten.
 Enneh... we voorkomen tegelijkertijd dat je er een soort van monster van maakt.

Dag 3  
Zo ga je naar + 33 % omzet en gebruik A.I. Hoe zet je A.I. in om tot een waanzinig goede online training te maken die én helemaal kloppend is en verbluffend goed in elkaar is gestoken? (Rekening houdend met dat het echt authentiek blijft, we gaan AI inzetten als CO-pilot en ja dit is ook voor jou als je hier nu nog niets van weet. Heb een open mind)

En ook... hoe krijg je meer omzet uit dezelfde klant, en boek je nog betere resultaten? Ik leer je wat ik van Tony Robbins leerde, de 10 x 10 x 10 formule. Hierdoor leer hoe je vanaf morgen al meer klanten NOG beter helpt en jij naar + 33 % tot wel + 51 % omzet gaat.

Dag 4

Zo heb je de boel voorbereid voor je volgende reis

Je ontvangt zelfs e-mailtemplates bij, die je om alvast in te plannen zodat jij lekker in je hangmat blijft liggen met de zon op je bol. Dit is een bewezen effectieve verkoopstrategie waarmee ik in mijn eerste online jaar 10.000 euro omzette.
 Alleen maar vanuit e-mails... Gebruik ze zodat jij dit ook voor elkaar krijgt.


Normaal € 500. Nu kun je gratis deelnemen.

Praktische details:

 • Elke dag ontvang je een live training van 45 minuten (op donderdag/vrijdag circa 1.15 uur. ) Je krijgt er ook een interactief werkboek bij zodat jouw plan elke dag groeit!
 • Ik kijk met je mee en geef je dagelijks feedback op je voortgang, Als jij het werk doet, kan het niet anders dat op dag 4 jouw online training in de steigers staat!
 • Elke dag is er een opdracht zodat je écht grote stappen zet tijdens deze mini-training
  Door je deelname maak je zelfs kans op fantastische prijzen. Ik verklap nog niet wat dit is maar het totale prijzenpakket loopt al snel op + € 10.000. Ik doe dit omdat ik zo graag een generatie ijzersterke en slimme online ondernemers wil opleiden. We WERKEN VEEL TE HARD. Dit kan echt anders. Er liggen zo veel kansen. En ik weet dat veel ondernemers dit al eens geprobeerd hebben. En vanaf 11 september zal je zien dat er ook legio mogelijkheden zijn voor jou. Dit wordt compleet anders als jij de tijd vrijmaakt er LIVE bij te zijn ( minimaal 2 x ) Ik kijk met je mee en geef je dagelijks feedback op je voortgang.  Als jij het werk doet, kan het niet anders dat op dag 4 jouw online training in de steigers staat!

 • Jouw beste resultaat: het is jouw bedrijf, Ik help je graag deze zo schaalbaar mogelijk te maken, zodat je bedrijf jou dient en je de beste resultaten boekt met je klanten.
 • Volledige training: de vierdaagse is er niet één van we gooien wat video’s in de Facebook groep, opdrachtje erbij en klaar. Het is echt een volledige training die ik je bied, live en gratis.

Ik kan nu een dubbel aantal klanten aan en hiermee haal ik een verdubbeling van mijn omzet.Sarah Mental coach


Ik kan met mijn nieuwe trainingen het nu haalbaar en betaalbaar houden voor veel meer mensen. Iedereen heeft recht om zijn droom te realiseren!

Jessica Loopbaan Adviseur

De levenslange toegang tot de 'kennis-bibliotheek' heeft mijn kijk op de waarde van wat ik bied toch wel grondig verandert... ik vond 500€ al vergezocht van mezelf, maar nu lijkt het wel een koopje! Kristy Webdesigner

Dit is hoe je:

 • Vertrouwen krijgt in dat jij dit écht kunt
 • Mogelijkheden ontdekt die je nooit voor ogen had
 • Waar je oogkleppen van je afvallen
 • In een méga actiestand komt
 • Je business mindset compleet transformeert
 • Mogelijkheden ontdekt voor je stoutste dromen
 • Je er ECHT voor durft te gaan
 • Je magisch aantrekkelijk wordt voor veel meer klanten
 • Je bent voor je klanten bereikbaar in tijd én in geld omdat je ook nu ook opties hebt voor een laagdrempelig aanbod.

Klanten krijgen via het internet, zodat je 100% vrij kunt leven?


Het kan nog nét, die online training maken die je bijvoorbeeld tijdens je volgende reis,  zonder dat je er fysiek iets voor hoeft te doen, verkoopt! (Of andere thema dagen en actie momenten)

Dit lukt alleen als je 11-15 september meedoet aan de “Creeer je online cashcow

Klink interessant? Meld je dan hier aan.

Normaal reken ik € 500 voor deze training. Maar jij kunt nu gratis deelnemen. Daarna gaat-ie weer offline!


Schrijf je hieronder eventjes in:

Deze training zal EXTREEM WAARDEVOL en MEGA praktisch voor je zijn

En… volledig ANDERS zijn dan alle andere trainingen die je tot nu toe online hebt gevolgd.  We gaan echt praktisch aan de slag. Aan het einde van dag 4 heb jij alles in de steigers staan!

Geen gebla bla en een snel rijk worden methode. Ik sta bekend om mijn daadkrachtige en how to’s en het eenvoudig maken van processen.

En tuurlijk, het zal zeker even hard werken voor je zijn. Maar dan kan je mooi extra genieten van je vakantie straks

Je krijgt een bewezen 4-stappenplan, zodat je op een waardevolle & toffe manier continu (nieuwe) klanten je diensten online verkoopt

.Ik doe er zelfs e-mailtemplates bij, die je vooraf kunt inplannen om alvast in te plannen zodat jij lekker in je hangmat blijft liggen met de zon op je bol.

Deze training is slechts tijdelijk gratis beschikbaar!

Zetten we samen de schouders eronder? Claim dan hier je plek!
PS: Mocht je echt niet kunnen op alle tijdstippen dat ik de training gratis aan je geef, dan is er een mogelijkheid een aantal opnames te ontvangen. Hoe dit werkt zie je na je aanmelding. 

Over Irene Ogier

Online business result coach en marketing strateeg sinds 2008
Ik leer ondernemers online trainingen te creëren en deze online goed te verkopen. Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 15 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales. 

Ik ben als Senior Leader lid van team Tony Robbins en help jaarlijks duizenden onderdenemers met hun doorbraken. 


De aanpak van Tony Robbins verwerk ik in mijn coachingsessies. Ik wil mijn cursisten zo goed mogelijk begeleiden en leer je hoe je je zelfleiderschap kunt pakken om door te breken.  


Als ambitieuze en sportieve moeder van 3 zonen wil ik mijn gezin het leven bieden on my terms. Hoe zou jouw ideale leven eruit zien? Ik help je graag tijdens deze challenge zodat jij weer de baas wordt over jouw leven dankzij je eigen bedrijf. 

Over Raoul Heijsen

Als je me al zou kennen zou je weten dat ik meer dan 8 jaar lang WordPress, WooCommerce en Zoekmachine optimalisatie trainingen heb gegeven.

5 jaar op rij van 2018 tot 2023 behoorde ik tot de Top 5 Beste Opleiders van Nederland.

Sinds 2010 verzorg ik al WordPress webhostingdiensten, volledig beheerd en geoptimaliseerd voor snelheid, veiligheid en gemak.

Mijn passie is persoonlijk klanten helpen met een kwaliteitsproduct waar het bij een goede conversiegerichte website omdraait.

Meer dan duizend websites zijn door mij ontwikkeld en geoptimaliseerd en ken bijna alle webhostingproviders.

Ik ben expert in website ontwikkeling en conversie optimalisatie.

Bovendien weet ik exact hoe je een website raketsnel kunt maken, zodat deze constant nieuwe klanten oplevert.Met deze training geef ik je direct op dag 1 al zulke waardevolle tips waardoor je met gemak een uur of 5 per week terug wint.

Deal?  

Ontdek hoe je zelfs al betaald wordt voor het maken van je online training...

Ja, je leest het goed, ik ga je een bijzondere methode aanreiken waardoor je direct omzet gaat draaien met je online training.


Schrijf je dan nu hieronder in en dan zie ik je graag op 11 september 9 uur.
Elke dag is er een opdracht zodat je écht grote stappen zet tijdens deze challenge.
Dit doen we in een live stuk live online training, ik leg je de opdracht van de dag uit en je kunt mij al je vragen stellen over het onderwerp. (Opnames zijn mogelijk)

Dit zeiden de deelnemers over eerdere challenges

Ik ben zo blij dat ik nog heb kunnen schuiven.

Ik heb mijn 3 maanden online training uitgewerkt.

Het is nog geen 100% maar dat komt tijdens de invulling en het opnemen wel!Lieke Permacultuur specialist


Dank voor de inspirerende sessies. Het zet mij nu al aan om te gaan denken in mogelijkheden, en me niet te laten beperken door alle 'maren'.’


Nienke Taaltrainer


Dankjewel voor je inspirerende sessie vanmorgen. Mijn grootste inzicht van vandaag is dat ik, door dingen online te doen, veel meer klanten kan bereiken en dat ik niet gelijk alles tegelijk hoef op te pakken. Ik kan me nu eerst op een introductie richten en een blended learning 1 op 1. Als dat bevalt, kan ik kijken naar groepstrajecten. Dankjewel nogmaals!

Kaya Interimmer >